Termékek

Forgalmazott márkáink

Ujhelyi Károlyé a pályázat fődíja

Meglepetés minden résztvevőnek

Lezárult a „Kert-Bajnokság 2015.” pályázat, a zsűri döntött a díjakról. A fődíjat Ujhelyy Károly nyerte, második helyen Borbély Tamás, a harmadikon pedig Závodi Márta végzett. Partnereinknek köszönhetően a díjazásból kimaradt minden pályázó meglepetés ajándékot kap.

Dísznövények és haszonnövények parádés összhangja, példásan ápolt gyep, leleményes összeültetések és harmónia mindenütt – ilyen a „Kert-Bajnokság 2015.” pályázat győztes kertje. A hobbikertész, aki ezt a sok gyönyörűséget elkövette: Ujhelyy Károly. A szakmai zsűri döntése alapján ő nyerte a 100 ezer forintos fődíjat. Második helyen Borbély Tamás függőleges kertje, míg a harmadikon Závodi Márta fűszerkertje végzett. A negyedik Romlaki Judit és Balázs romantikus kertje lett, az ötödik helyezést pedig Magyar Éva rábacsécsényi paradicsom csodáinak ítéltük oda. A második helyezett 50 ezer, a harmadik 25 ezer, a negyedik 10 ezer, míg az ötödik 5 ezer forintos utalványt nyert, mely az üzletünkben található bármely termékre levásárolható.

A májusban közzétett felhívásra az augusztus végi határidőig összesen 22 pályamű érkezett.  A zsűri – a kiírásnak megfelelően – kiemelten kezelte a hobbikertészek növénytermesztési erőfeszítéseit, és ez az eredményekben is tükröződik. Az elbírálás során nem alakult ki holtverseny a résztvevők között, így a sorrend egyértelmű volt. A zsűritagok között mindenkinek megvolt a maga személyes kedvence, ennek ellenére született egyöntetű eredmény.

Bennünket is meglepetésként ért, hogy partnereink és beszállítóink, látva a színvonalas versengést, külön ajándékokat ajánlottak fel. Ennek köszönhetően minden pályázó, aki díjat nem nyert, de érvényes pályázatot nyújtott be, fájdalomdíjban részesül. Vagyis senki nem távozik tőlünk üres kézzel.

A meglepetés akcióban a következő partnereink vettek részt:

AL-KO Kft., Bábolna-Bio Kft., Deé Családi Pincészet, Intermas Kft., Medosz Kft., Rédei Kertimag Zrt., RHR Kft., Suni Kft.

Köszönjük nekik a nagylelkű támogatást!

Díjazottjaink a nyereményeket, nyitvatartási időben, bármikor átvehetik üzletünkben. Annyit kérnénk mindössze, hogy érkezési szándékukat jelezzék nekünk előtte telefonon (529-960).

Gratulálunk a résztvevőknek és további eredményes kertészkedést kívánunk!

Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

  • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
  • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
  • Telefon: +36 96 / 529 960
  • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
  • Nyitvatartás:
    • hétköznap: 700 - 1700 óráig
    • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.