Újdonság - Nortene Műfű

A zöld környezet már sehol sem probléma

Árnyékos a terület, nem él meg alatta a fű? Elege van abból, hogy a vakond tönkreteszi a gyepet, de nincs mód vakondhálót telepíteni? A kutya „elintézi” a szép pázsitot? Nincs kertje, csak terasza, erkélye, de szívesen venné a zöld környezetet? Vagy egyszerűen csak nem akar füvet nyírni? Számtalan oka lehet annak, ha valaki a természetes fű helyett a műfüvet választja. Ma már ebben az esetben sem kell kompromisszumot kötni, hiszen szebbnél szebb, teljesen természetes hatást nyújtó műfüvek közül lehet választani.

Hireink Feszek Kert

Minimális gondozás

A Nortene műfüvei perforált alappal készülnek, kiváló vízelvezető képességűek, csúszásmentesek, UV állók és nem igényelnek rendszeres karbantartást.

Rendelésre a Fészek Kertből

A Nortene műfüvek most már a Fészek Kertben is elérhetők. Vásárlóink mintafelületekről választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, mi pedig rendelésre, rövid határidővel vállaljuk a beszerzést.

Minden, ami a lerakáshoz kell

Természetesen, a telepítéshez szükséges eszközök is megvásárolhatók a Fészek Kertben. A műfű tekercsek összeillesztésére alkalmas szalag, valamint a speciális műfű ragasztó ugyancsak kapható.

Hireink Feszek Kert

Többféle műfű, az illesztő szalag és a műfű ragasztó augusztusban akciós üzletünkben. A választékról érdeklődjön kollégáinknál!

Híreink, újdonságaink

Megvannak a győztesek!

Megvannak a győztesek!

Lezárult a karácsonyi nyereményjátékunk, kisorsoltuk a szerencsés vásárlóinkat.

Karácsonyi nyereményjáték - 2020.

Karácsonyi nyereményjáték - 2020.

Ez is bekerülhet a fa alá: 3 db 20ezer forint értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Karácsonyi dekorációk

Karácsonyi dekorációk

Műfenyők, karácsonyfaégők, kül- és beltéri ünnepi dekorációk már nálunk is.

Szakmai tanácsaink