Termékek

Forgalmazott márkáink

Új generációs biológiai tisztítás

Újdonság már a Fészek Kertben is

Tisztaság könnyen, gyorsan, mérgező anyagok nélkül. Már a Fészek Kertben is kaphatóak a Magyarországon újdonságnak számító BICOMB karbantartási termékek. A biológiailag lebomló anyagok nemcsak eltávolítják a szennyeződéseket, hanem több évre védelmet nyújtanak az újabbak kialakulása ellen.

A Biocomb ház körüli karbantartási termékek hatékony, biztonságos, olcsó, és könnyen felhasználható anyagok speciális alkalmazási területekre. A Magyarországon újdonságnak számító svéd termékcsalád  jellemzője, hogy megfelel a legújabb környezetvédelmi előírásoknak, biológiailag lebomló anyagokból készül, megsemmisíti a felületen képződött mikrobákat és ezáltal 4-10 évre megelőzi újabb szennyeződések kialakulását.

 

A Biocomb termékcsaládból a Fészek Kertben a Tiszta kerítés, a Tiszta terasz, a Tiszta kerítés, valamint a Moha- és zuzmóölő elnevezésű termékek kaphatók.

A Tiszta kerítést elsősorban kültéri felhasználásra fejlesztették ki. Alkalmazható fa-, és faszerkezetű kerítésekre és kerti bútorokra, valamint műanyag-  és fém szerkezetekre, festett és festetlen felületekre.

A Tiszta terasz elsősorban olyan fateraszok tisztítására alkalmas, amelyet algás moszatok szennyeztek be. Az oldat megakadályozza a további algásodás kialakulását. Használatát követően a fa visszanyeri eredeti színét és fényét.

A Moha- és zuzmóölő elpusztítja a mohát, a zuzmót és a gombákat a kültéri fafelületekről. Mivel korhadásgátlót is tartalmaz, megakadályozza a fa korhadását. Hosszú távon előzi meg az új szennyeződés (tenyészetek) kialakulását.

Mindhárom termék 1 literes kiszerelésben kapható üzletünkben, augusztusban akciós áron.


A teljes termékkatalógus letölthető a képre kattintva.

Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

  • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
  • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
  • Telefon: +36 96 / 529 960
  • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
  • Nyitvatartás:
    • hétköznap: 700 - 1700 óráig
    • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.