Új boroshordó kezelése

Megfelelő előkészítés - tartós használat

Szakmai tanacs Feszek Kert

Hideg vízzel feltöltjük a hordót, majd a vizet 24 órán át benne hagyjuk.
A hideg víz kiöntése után, forró (60-80°C), trisós vízzel kell kimosni.
Majd tiszta, forró vízzel újra átmosni.
Végül újra feltölteni hideg vízzel és így áztatni 24 óráig.
A kezelési folyamat végeztével a hordó azonnal használható.

Híreink, újdonságaink

Garden gourmet

Garden gourmet

Sütés-főzés a szabadban

Már pompáznak a muskátlik

Már pompáznak a muskátlik

Megérkeztek nyári virágok üzletünkbe

Továbbra is nyitva vagyunk

Továbbra is nyitva vagyunk

A kormánydöntés értelmében a Fészek Kert március 8-tól is várja vásárlóit!

Szakmai tanácsaink