Tűzifa elővásárlási akció

A bejegyzés érvényessége lejárt!

Most érdemes vásárolni, duplán megéri!

Az akció július 5-én, pénteken indul!

Tuzep Feszek Kert

A júliusban megvásárolt és el is szállított raklapos tűzifára elővásárlási akciót hirdetett a Fészek Kert. A kedvezményes vásárlás mindegyik fatípusra, azaz az akácra, bükkre, csertölgyre és gyertyánra egyaránt vonatkozik. Most kétszeresen megéri vásárolni, hiszen jelenleg rengeteg szárított, raklapos fa van készleten, ráadásul 10% kedvezménnyel kapható.

Akciós áraink, 1 raklap vásárlása esetén:

Akác: 36 990 Ft helyett 33 290 Ft/raklap
Bükk: 34 990 Ft helyett 31 490 Ft/raklap
Csertölgy: 35 9910 Ft helyett 32 390 Ft/raklap
Gyertyán: 36 990 Ft helyett 33 290 Ft/raklap

A fenti akciós árak 2019. július 31-ig érvényesek!

Tuzep Feszek Kert

Termékinformációk:
1 raklap = 1 ömlesztett erdei m3 = kb. 1 x 1 x 1,7 m = kb. 700-800 kg (fafajtától függően).
A hálózott raklapon ömlesztve vannak a hasábok. Egy hasáb 25 cm hosszú.
Kapható fafajták: akác, bükk, csertölgy, gyertyán


További kedvezmények:
A legfontosabb állandó kedvezményünk az ingyenes kiszállítás, mely akár már egy raklap fa megvásárlása esetén is él. (Az ingyenes kiszállítás részleteiről lejjebb részletesen írunk.)
A fára vonatkozó állandó kedvezmények 3 raklap, vagy annál több hasított tűzifa beszerzésénél érvényesek.
3 raklap esetén: 5% kedvezmény az aktuális árból
4 raklap esetén: 10 % kedvezmény az aktuális árból
Kiszállítás nélkül: 15 % kedvezmény az aktuális árból

A pontos, mennyiségi, kedvezményes árak megtekinthetők: itt.

Tuzep Feszek Kert

Mit jelent az ingyenes kiszállítás?
Győrben és 20 km-es körzetében vehető igénybe az ingyenes kiszállítás. Távolabbi települések esetén br. 400 Ft/km fuvardíjat számítunk fel.
Akár már 1 raklap megvásárlása esetén is házhoz visszük az árut. A szolgáltatást általában 72 órán belül tudjuk teljesíteni.
A kiszállítást a cég saját teherautójával a Fészek Kert sofőrjei intézik.

Tuzep Feszek Kert

Betétdíj a raklapra:

Minden raklaphoz un. betéti díjat kell felszámolnunk (2600 Ft/raklap), amelyet a raklap visszaszállítása után természetesen, visszaadunk. Arra is van lehetőség, hogy kiszállításkor az árut egyből leborítsák a raklapról, így azt sofőrünk azonnal el tudja hozni, így az ügyfélnek nem kell bajlódnia a visszaszállítással.
A raklapos fa kiszállításkor ügyelünk rá, hogy lehetőleg hátlapos teherautót küldjünk, sofőr kollégánk pedig egy béka segítségével az ügyfél által kért helyre tudja lepakolni az árut. Természetesen, ez csak megfelelő aljzat esetén megoldható.
A Fészek Kert tehát – igény esetén – gondoskodik a raklapos fa házhozszállításáról. Ezt azonban nem kötelező igénybe venni. Vásárlóink dönthetnek úgy, hogy saját fuvarossal oldják meg ezt a problémát.

Tuzep Feszek Kert

Miért ajánljuk a raklapos fát?
A Fészek Kert által gyártott és forgalmazott raklapos fát egységes kiszerelésben értékesítjük, vagyis nem súlyra, hanem térfogatra lehet nálunk tüzelőanyagot vásárolni. Az ár tehát teljesen független attól, hogy vizes, vagy száraz fát kaptunk-e a beszállítóktól.
Az elmúlt időszakban nagyobb mennyiségű raklapos fát állítottunk elő, így a most akciósan eladásra kínált áru már hetek óta az udvarunkon szárad, így gyakorlatilag száraz fának minősül.

Helyben gyártott, hasított fa:

A raklapos fát saját magunk gyártjuk és forgalmazzuk. Mivel ezzel kapcsolatban rengeteg kérdést kaptunk vásárlóinktól, ezért filmet készítettünk arról, hogyan is készül a raklapos fa. Az összeállításból kiderül, hogy milyen biztonsági előírások betartásával, válogatott minőségű alapanyagokból, szinte 100 %-ban emberi munka kizárásával gyártjuk, különböző fatípusokból a raklapos fát. A filmből megtudhatják, hogyan lesznek egyéges méretűek a hasábok, hogy tudunk egyszerre nagy mennyiséget előállítani, hogyan lesz mindig egyforma az egy raklapra kerülő fa mennyisége és hogyan tároljuk az elkészült árut.

Aki végignézi a videót, meggyőződhet róla, hogy itt nincs turpisság, nem kerülhet hulladékanyag a raklapra, minden, amit a vásárlóinknak kínálunk, az a fa hasításakor keletkező természetes anyag: hasáb, illetve kéreg.
A film itt is megtekinthető.

A raklapos tűzifa elővásárlási akció július 5-től 31-ig tart!

Híreink, újdonságaink

AL-KO szerviz átvételi pont

AL-KO szerviz átvételi pont

Nemcsak áruljuk a kerti kisgépeket, hanem a szervizről is gondoskodunk.

Itt a bogrács- és grillszezon

Itt a bogrács- és grillszezon

Eljött a kerti sütés -főzések ideje: grillezés, bográcsozás a tavasz és a nyár ízeivel.

Újra régi a nyitvatartás szerint

Újra régi a nyitvatartás szerint

Nem kell többé az órát lesnie, üzletünk ismét 17.00-ig tart nyitva.

Szakmai tanácsaink