Jungle Gym tornyok és modulok

Torony Feszek Kert

Jungle Gym játszótornyok - a gyerekek kedvencei

A gyerekek játék közben fedezik fel a világot. Futnak, másznak, csúsznak, nevetnek; bemásznak, ki, fel, le, keresztül, mögé és közé…  Élvezik a mozgás minden percét! Gyermekeink a fa, kültéri játszóterek segítségével biztonságos, családi környezetben játszhatnak, fejlődhetnek.

A Fészek Kertben a legegyszerűbb alaptorony és a komplett játszótér rendszer egyaránt elérhető. Számos torony esetén alapfelszereltség kormánykerék, a műanyag telefon, vagy a periszkóp.

Jungle Gym Torony - Fészek Kert 

Minden Jungle Gym torony többféle modullal - például hintával, függőhíddal, mini bolttal, vagy mászó fallal - gyorsan és egyszerűen bővíthetőAz összes elem kombinálható, így könnyedén egyedi játszóteret varázsolhatunk csemeténknek a saját udvarunkon is.

A játékok magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget.

Játszó torony impregnált fából

Vegye igénybe szolgáltatásainkat!

A tornyokat gyalult szálfákban szállítja a gyártó, ezeket méretre kell vágni, festeni és a megadott dokumentáció alapján összeszerelni. Ha valaki egyébként is szokott otthon barkácsolni, és vannak megfelelő szerszámai, akkor a tervek alapján nyugodtan házilag is neki lehet fogni az összeállításnak, hiszen minden toronyhoz rendelkezésre áll az összeállításhoz szükséges szerelőkészlet. 

Igény esetén munkatársaink, külön térítés ellenében, vállalják a szakszerű festést és összeszerelést. A házhozszállítás Győrben és 20 km-es vonzáskörzetében ingyenes.

Első a biztonság

A kültéri Jungle Gym fajátékoknál elsődleges szempont a biztonság, a játék minden egyes eleme megfelel az európai biztonsági normáknak (EN 71-1, 2 és 8) valamint TÜV-minősítéssel is rendelkezik. A csavarokat biztonsági kupak fedi, a kicsik buksiját pedig műanyaggal bevont szivacs-sáv védi a szükséges helyeken.

A játszóterekhez biztonsági, ütéscsillapító gumilapok is vásárolhatók. A gumilapok több méretben, vastagságban és színben kaphatók.

Játszó Torony távcsővel

Ezekről se feledkezzünk meg!

A tornyokhoz 2,2, illetve 2,65 méteres csúszdák illeszthetők, melyek nagyon jó minőségű műanyagból készültek, nem fakulnak, eredeti színüket évekig megőrzik. Nincs szükség különféle házi praktikákra, mert ezek a csúszdák garantáltan jól csúsznak!

A Jungle Gym tornyokhoz felszerelhető kis játékok is kaphatók: telefon, kormánykerék, látcső, periszkóp.

A tornyok többségénél homokozót is ki lehet alakítani, melyhez a macskaháló szintén tartozék.

A szülőknek sokszor jelent gondot, hogy honnan szerezzék be a homokozóba való homokot. Mi ebben is segítünk! Az üzletünkben ugyanis speciálisan gyermekhomokozókba kifejlesztett, fertőtlenített, természetesen nedves homok is kapható, 25 kg-os kiszerelésben.

A Jungle Gym tornyok éveken át lehetnek gyermekeink legkedvesebb kültéri játékai. Ezeket a játékokat 3-10 éves korig ajánljuk.


A kerti szezonban a Jungle Gym termékekhez kedvezményes áron lehet hozzájutni üzletünkben: áprilistól augusztusig más-más tornyok, modulok és kiegészítők kaphatók akciós áron.

Híreink, újdonságaink

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly október 16-án újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Tablettával a szúnyogok ellen

Tablettával a szúnyogok ellen

Védekezés már lárva állapotban

Tablettás csodaszer a szúnyogok elleni harcban

Szakmai tanácsaink