Fűmag, mulcs, virágföld

Minőségi fűmagok a kellemes érzetű gyepért

Fűmagok

Üzletünk polcain 2019-tól újdonság a Magic Garden és a Profi Garden fűmagcsalád, melyek között megtalálhatók az általános célú fűkeverékek, valamint a speciális keverékek is. Nagyobb igénybevételnek kitett gyepfelület létesítéséhez sport fűmagot, az árnyas helyekre az árnyéktűrőt, napos területre pedig a szárazságtűrő magokat ajánljuk. Igazi különlegesség a Százszorszép keverék, amelyet azoknak ajánlanak, akik a szemet gyönyörködtető virágos rétet szeretnék viszont látni kertjükben.
A Magic Garden család tagjait polcainkon Biliárd Sport, Kentaúr, Niagara Pázsit és Százszorszép néven találják meg vásárlóink, többféle kiszerelésben.
Kiszerelés: 1 kg, 5 kg (Egyes termékeknél nagyobb - 10, 25 kg-os - kiszerelés is elérhető.)

A Profi Garden fűkeverékek finom, vékony levelű, sűrű növésű, minőségi fűféléket tartalmaznak. Az így kialakított gyep rendkívül jó alkalmazkodó képességgel bír, professzionális felhasználásra is kiválóan alkalmas.
Ha ilyen fűmagot keres, akkor a Dekor Park, illetve a Sahara nevű fűkeverékeket válassza! Kiszerelés: 1 kg.

Gyeptelepítéssel, - ápolással, valamint meglévő fűfelületek felújításával kapcsolatban kollégáink hasznos tanácsokkal segítik vásárlóinkat!

Mulcs a kert dekorálásához

Mulcs, fakéreg

A faapríték, a mulcs és a fakéreg alkalmazása egyre elteredtebb a hazai kiskertekben is. Alkalmazásuk több szempontból is előnyös. Használatukkal a talaj lassabban szárad ki, tovább megtartja a nedvességet, így kevesebbet kell öntözni. Melegebben tartják a talajt, így a fagykárok is ritkábbak. A gyomnövények fejlődését is megnehezítik, kevesebbet kell gyomlálni. Segítenek megtartani a talaj tápanyagtartalmát. És főleg dekoratívak.

Üzletünkben fakérgek és faaprítékok, valamint színezett mulcs kapható. Színválaszték: sárga, narancs, piros, barna.

A mulcsozás akkor megfelelő, ha legalább 5 cm vastagságban terítjük szét. Az elhasználódott mulcsot évről évre pótolni kell

Megfelelő virágföld a Fészek Kertből

Virágföld

Minden növényhez a megfelelő virágföldet kell választani, ahhoz, hogy a legszebben fejlődjön. Üzletünkben az általános virágföldeken kívül, speciális keverékek is kaphatók, melyeket kifjezetten kényes és érzékeny növényekhez ajánlunk. Szakképzett kollégáink szakmai tanácsokkal tudnak szolgálni az egyes növénytípusokhoz szükséges földekről. Virágföldjeink különféle minőségben és többféle kiszerelésben vásárolhatók meg.

Virágföldjeink: általános, kaktusz, citrus, orchidea, rhododendron, vízinövény, balkonnövény, szaporító-, v. palántaföld, univerzális, A, B, C típusú virágföldek

Ezeket is ajánljuk

Az eredményes gyeptelepítéshez és fűápoláshoz ajánljuk még a következő termékeinket: fűmag szórókocsi (használható műtrágya kijuttatására is), henger, vakondháló, talicska.

Híreink, újdonságaink

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly október 16-án újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Tablettával a szúnyogok ellen

Tablettával a szúnyogok ellen

Védekezés már lárva állapotban

Tablettás csodaszer a szúnyogok elleni harcban

Szakmai tanácsaink