Kültéri párahűtés

Teraszok hűtése párásító rendszer

A levegőbe kerülő apró vízmolekulák a nagy melegben szinte azonnal elpárolognak, így vonva el hőt a környezetüktől. A " Hobby-Varió" vonalsoros hűtési rendszer tetszés szerint bővíthető elemekből tevődik össze. Ennek köszönhetően nincs olyan helyzet, nincs olyan helyszín, ahol ne lenne megoldható a kivitelezés. Használatával igazán kellemessé tehető minden szabadtéri esemény.

Egyszerűen telepíthető kerti építményekre, filagórákra, pergolákra. Elektromos szerelést nem igényel. Az elemek rögzítése egyszerű, a rendszer gyorsan és tisztán kivitelezhető. Később könnyen átszerelhető, bővíthető.

Alacsony beruházási költsége után az üzemeltetése is igazán olcsó: a méterenkénti 1 szórófej szükséglet mellett fúvókánként a maximális vízfogyasztás mindössze 2 liter/óra.

A rendszer ráköthető a hálózati vízvezetékre, vagy akár kerti fúrt kútra (ez esetben házi-vízmű szükséges).

- 6- 10 0C Párahűtés ventillátorral

A ventilátor elé rögzített nagy fordulatszámú tárcsába alacsony nyomású víz kerül, melyet a centrifugális erő segítségével a tárcsa peremén található fogazat porlaszt szét. Ezzel a módszerrel - a környezeti hőmérséklet függvényében 6-10 °C fokos hőmérséklet-csökkenés érhető el. A készülékek vízkőlerakódásra nem érzékenyek, nem csöpögnek, nem dugulnak el, karbantartási igényük minimális.
A szabadon álló készülékek beépített víztartállyal rendelkeznek, a falra szerelhető vezetékes rákötést igényel. A 30 fokban dönthető és 90 fokban oszcilláló ventilátorfejnek köszönhetően a hűtés jól irányítható.


Híreink, újdonságaink

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

Nálunk is kapható a tesztgyőztes Happy Pet Guard kutyasampon.

Kerti tündérvilág

Kerti tündérvilág

Tüneményes kerti dekorációkkal bővült a Fészek Kert kínálata.

Tablettával a szúnyogok ellen

Tablettával a szúnyogok ellen

Védekezés már lárva állapotban

Tablettás csodaszert dobott piacra a szúnyogok elleni harcban a Bábolna Bio Kft. 

Szakmai tanácsaink