Nortene bemutató terület

Fém páva dísz

Régóta szó volt róla, hogy egyik fontos beszállító partnerünkkel közösen, egy bemutató területet alakítunk ki a Fészek Kert udvarán. A járvány kicsit késleltette a kivitelezést, de végül mégis sikerült összehoznunk. Ősz derekára elkészült a mű.

Nortene iguna és ágyásszegély

A Nortene bemutatja...

Az Intermas Kft. szakemberei hangulatos bemutató területet valósítottak meg áruházunk udvarán. A bemutató területen vásárlóink most már megtekinthetik a Nortene márka legnépszerűbb termékeit. A dobozán nem látszik, hogy mennyire mutatós a fém páva dísz, vagy éppen a rozsdás kócsag, vagy az igunana mint kerti dísz. Ugyancsak ötletes megoldást találtak ki a növényfuttató boltív, és a növényfuttató obeliszk bemutatására is. Vásárlóink „élőben” is megtekinthetik, milyen egyedi kialakítási lehetőségeket rejt a Border ágyásszegély használata.

Mosaic dekor panel

Mosaic dekor panel

Nálunk is újdonság a MOSAIC dekoratív panel, amelyet vízszintesen és függőlegesen egyaránt lehet alkalmazni. Szerelhető talajra, vagy falra. Óriási előnye, hogy tökéletesen ellenáll az időjárásnak is. Ajánljuk teraszokra, szemeteskukák eltakarására, esetleg futtatórácsként a falhoz illesztve. A MOSAIC dekorpanel mintadarabját ugyancsak meg lehet nézni a Nortene bemutató területen. Érdeklődés esetén kollégáink árajánlatot készítenek.

Belátásgátló mintadarabok

Vásárlóink választását könnyítik meg azok a mintadarabok, amelyet az Intermas kollégái a Fészek Kert kerítésére szereltek fel. Testközelből megtekinthető a szőtt belátásgátló, a műanyag belátásgátlók (két színben), az árnyékoló textília, az árnyékoló háló, a mesterséges sövény, illetve ezek helyes rögzítési megoldásai is. Vendégeink pontosan láthatják, hogy egy-egy termék választásakor a szomszéd mennyire fog átlátni a felszerelt árnyékolón.

Nortene növényfuttató részlet

A Nortene termékei - a fém díszek, a növényfuttatók és a Border ágyásszegély - már nemcsak üzletünkben, hanem online is megvásárolható.

2020. október 8.

Híreink, újdonságaink

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly október 16-án újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Tablettával a szúnyogok ellen

Tablettával a szúnyogok ellen

Védekezés már lárva állapotban

Tablettás csodaszer a szúnyogok elleni harcban

Szakmai tanácsaink