Nincs karácsony Kevin nélkül

Fészek Kert karácsonyi film – 2018

Kicsit meghökkentő, talán merész, egyébként pedig tüneményes - elkészült 2018-as karácsonyi kisfilmünk. Az idei összeállítást a Reszkessetek betörők filmek ihlették. Kevin Fészek Kertben átélt kalandján keresztül mutatjuk be áruházunk ünnepi kínálatát.

Már hagyomány a Fészek Kertben, hogy minden karácsonykor készítünk egy kisfilmet áruházunk kínálatából, némi extrával fűszerezve. Mindig próbálunk valami újat, kedveset, szokatlant kitalálni. Idén sem volt ez másképp. Ezúttal azonban nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen egy klasszikus ünnepi eposzhoz nyúltunk vissza. A Fészek Kert 2018-as karácsonyi kisfilmjéhez ugyanis a Reszkessetek betörők filmjei adták az ihletet.
Történetünk főszereplője, Kevin, azaz Hoffer Zsombor anyukájával vásárol az üzletben, és az elfoglalt szülő elveszíti gyermekét. Kevin miután egyedül marad a sötét áruházban, először megijed, majd véletlenül felkapcsolja a karácsonyi fényeket és akkor jön a varázslat. Sok világító, forgó, csillogó dísz, dekoráció és feldíszített karácsonyfa magával ragadja a gyermeket, aki boldogan kezd játszani a Fészek Kert kínálatában is megtalálható ajándékokkal.


Ahogy mondani szoktuk, mi nem a Titanicot forgattuk, ez egy kis költségvetésű produkció. Ettől függetlenül mi imádjuk. Zsombor példásan, fegyelmezetten, tüneményesen csinálta végig a felvételeket. Ez az egyik kedvenc karácsonyi szösszenetünk, reméljük kedves vásárlóink is szeretettel fogadják.

Itt tekinthető meg a karácsonyi kisfilm.

 

 

 

Híreink, újdonságaink

Újdonság - Nortene Műfű

Újdonság - Nortene Műfű

Újdonság - Nortene Műfű

Zöld környezet fűnyírás nélkül? A műfű lehet a megoldás! Már a Fészek Kertben is.

Újdonság-kőburkolatok

Újdonság-kőburkolatok

Természetes hatás, látványos eredmény. Már a Fészek Kertben is kaphatók kőburkolatok falra, oszlopra, kerítésre.

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

Nálunk is kapható a tesztgyőztes Happy Pet Guard kutyasampon.

Szakmai tanácsaink