Termékek

Forgalmazott márkáink

Minden, ami a téli madáretetéshez kell

Tavaszig tilos abbahagyni!

A Fészek Kertben kapható madáretetők bármely kiskert valódi díszei és az apró szárnyasok kedvencei lehetnek. A hideg idő beköszöntével, ideje elkezdeni a téli madáretetést. Ehhez áruházunkban napraforgót, cinkegolyót és más eleséget is kínálunk. 

Ha egyszer elkezdjük etetni a madarakat, akkor azt tavaszig még rövid időre sem szabad abbahagyni! Kis kedvenceink ugyanis, ha megszokják a rendszeres gondoskodást, akkor már másutt nem keresnek maguknak élelmet, így könnyen elpusztulhatnak.
Madáretetésre elsősorban napraforgómagot ajánlunk – üzletünkben a csíkos és a fekete fajta egyaránt megtalálható -, de egyes fajok (pld. cinkék) szívesen felcsipegetik a kiszórt dióbelet is. Különösen kemény hidegek idején fontos zsiradékot is tartalmazó eleségről is gondoskodni. Erre kiválóan alkalmas a cinkegolyó, mely 1 db-os, vagy 6 db-os kiszerelésben kapható. Új termék a vegyes, téli madáreleség, amelyben a cinkegolyón kívül cinkekarika és más zsiradékkal kevert mag is található.

Sikeres madáretetés nincs megfelelő madáretető nélkül!

 

Lehet kicsi, vagy nagy; egyszerű, vagy luxus kivitelű; nyírfából, vagy fenyőfából – a választék bőséges. A Fészek Kertben rengeteg különféle madáretető közül lehet válogatni. Ezek egyrészt, télen kertünk díszei lehetnek, másrészt biztonságot is nyújtanak a kismadaraknak, míg kicsipegetik az eleséget. Az etetőt olyan helyre tegyük ki, hogy a madarak onnan könnyen elröppenhessenek, illetve, hogy az esetleg arra kószáló macska se érhesse el. A csipegetésbe belefeledkező kismadarak ugyanis könnyen a macskák áldozatává válhatnak.
A Fészek Kert tippje: a macskától úgy védhetjük meg az etetőbe érkező kismadarakat, hogy az etetőt fém, vagy műanyag oszlopra helyezzük, melyre a cicák nem tudnak felmászni. természetesen mindezt fától, bokortól, kerti bútortól macska-ugrás távolságon kívülre állítsuk fel.

Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

  • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
  • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
  • Telefon: +36 96 / 529 960
  • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
  • Nyitvatartás:
    • hétköznap: 700 - 1700 óráig
    • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.