Termékek

Forgalmazott márkáink

Kültéri párahűtés

Teraszok hűtése párásító rendszer

A levegőbe kerülő apró vízmolekulák a nagy melegben szinte azonnal elpárolognak, így vonva el hőt a környezetüktől. A " Hobby-Varió" vonalsoros hűtési rendszer tetszés szerint bővíthető elemekből tevődik össze. Ennek köszönhetően nincs olyan helyzet, nincs olyan helyszín, ahol ne lenne megoldható a kivitelezés. Használatával igazán kellemessé tehető minden szabadtéri esemény.

Egyszerűen telepíthető kerti építményekre, filagórákra, pergolákra. Elektromos szerelést nem igényel. Az elemek rögzítése egyszerű, a rendszer gyorsan és tisztán kivitelezhető. Később könnyen átszerelhető, bővíthető.

Alacsony beruházási költsége után az üzemeltetése is igazán olcsó: a méterenkénti 1 szórófej szükséglet mellett fúvókánként a maximális vízfogyasztás mindössze 2 liter/óra.

A rendszer ráköthető a hálózati vízvezetékre, vagy akár kerti fúrt kútra (ez esetben házi-vízmű szükséges).

- 6- 10 0C Párahűtés ventillátorral

A ventilátor elé rögzített nagy fordulatszámú tárcsába alacsony nyomású víz kerül, melyet a centrifugális erő segítségével a tárcsa peremén található fogazat porlaszt szét. Ezzel a módszerrel - a környezeti hőmérséklet függvényében 6-10 °C fokos hőmérséklet-csökkenés érhető el. A készülékek vízkőlerakódásra nem érzékenyek, nem csöpögnek, nem dugulnak el, karbantartási igényük minimális.
A szabadon álló készülékek beépített víztartállyal rendelkeznek, a falra szerelhető vezetékes rákötést igényel. A 30 fokban dönthető és 90 fokban oszcilláló ventilátorfejnek köszönhetően a hűtés jól irányítható.


Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

  • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
  • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
  • Telefon: +36 96 / 529 960
  • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
  • Nyitvatartás:
    • hétköznap: 700 - 1700 óráig
    • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.