Termékek

Forgalmazott márkáink

Sírkőtisztítás hosszú távra, környezetkímélő módon

Biocomb – újgenerációs tisztító műkövekre is

Sírkövek tisztítására kifejezetten ajánlott a Fészek Kertben is kapható BioComb termékcsalád moha elleni készítménye. A „Tisztító Mohás Felületre” teljesen környezetbarát és hatását akár évekig kifejti.

A Fészek Kert szakáruház egyik exkluzív terméke, a BioComb „Tisztító Mohás Felületre” egy rendkívül erős tisztítószer, mely moha, zuzmó, penész, alga, ill. egyéb szennyeződések eltávolítására alkalmas. Ezek azok a szennyeződések, melyek jellemzően a síköveken is megjelennek.

A készítmény egyik fő előnye, hogy különleges hatóanyagainak köszönhetően évekig kifejti hatását. A BioComb „Tisztító Mohás Felületre” reakcióba lép az alga-, moha-, vagy zuzmó telepekkel, leválasztja azokat a felületről, az újabbak létrejöttét pedig jelentősen lassítja. Az elhalt szennyeződéseket az eső egyszerűen lemossa, a szél lefújja és a kezelt felület szinte magától tisztul meg. Hetek, hónapok elteltével már látszik az eredmény, de a teljes folyamat akár évekig is eltarthat. Ha nincs idő megvárni, míg a természet elvégzi a munkát, akkor természetesen, előbb is lemoshatjuk a kezelt felületet, így a hatás azonnal látható.

A BioComb „Tisztító Mohás Felületre” készítmény teljesen környezetbarát, természetre káros anyagot nem tartalmaz, így nem árt a növényeknek sem.
A szer használata egyszerű és könnyű. Kézi permetezővel kell a sírkőre kijuttatni, majd rajta hagyni legalább két órát. Ezt követően nem szükséges a felületet lemosni, hanem az időjárás majd elvégzi a „takarítást”.

A BioComb „Tisztító Mohás Felületre” készítményt koncentrátum formájában lehet megvásárolni, tehát az anyagot hígítani kell.

Győrben csak a Fészek Kert Kertészeti Szakáruházban és a Piktor Festékboltban kapható a BioComb tisztítószer család.

A Biocomb „Tisztító Mohás Felületre” tisztítószerről a Fészek Kert kollégái szívesen tájékoztatják az érdeklődőket, de a különböző felhasználási területekről és más Biocomb termékekről kisfilm is készült. Az összeállítás megtekinthető itt:

Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

  • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
  • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
  • Telefon: +36 96 / 529 960
  • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
  • Nyitvatartás:
    • hétköznap: 700 - 1700 óráig
    • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.