Termékek

Forgalmazott márkáink

Nincs karácsony Kevin nélkül

Fészek Kert karácsonyi film – 2018

Kicsit meghökkentő, talán merész, egyébként pedig tüneményes - elkészült 2018-as karácsonyi kisfilmünk. Az idei összeállítást a Reszkessetek betörők filmek ihlették. Kevin Fészek Kertben átélt kalandján keresztül mutatjuk be áruházunk ünnepi kínálatát.

Már hagyomány a Fészek Kertben, hogy minden karácsonykor készítünk egy kisfilmet áruházunk kínálatából, némi extrával fűszerezve. Mindig próbálunk valami újat, kedveset, szokatlant kitalálni. Idén sem volt ez másképp. Ezúttal azonban nagy fába vágtuk a fejszénket, hiszen egy klasszikus ünnepi eposzhoz nyúltunk vissza. A Fészek Kert 2018-as karácsonyi kisfilmjéhez ugyanis a Reszkessetek betörők filmjei adták az ihletet.
Történetünk főszereplője, Kevin, azaz Hoffer Zsombor anyukájával vásárol az üzletben, és az elfoglalt szülő elveszíti gyermekét. Kevin miután egyedül marad a sötét áruházban, először megijed, majd véletlenül felkapcsolja a karácsonyi fényeket és akkor jön a varázslat. Sok világító, forgó, csillogó dísz, dekoráció és feldíszített karácsonyfa magával ragadja a gyermeket, aki boldogan kezd játszani a Fészek Kert kínálatában is megtalálható ajándékokkal.


Ahogy mondani szoktuk, mi nem a Titanicot forgattuk, ez egy kis költségvetésű produkció. Ettől függetlenül mi imádjuk. Zsombor példásan, fegyelmezetten, tüneményesen csinálta végig a felvételeket. Ez az egyik kedvenc karácsonyi szösszenetünk, reméljük kedves vásárlóink is szeretettel fogadják.

Itt tekinthető meg a karácsonyi kisfilm.

 

 

 

Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

  • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
  • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
  • Telefon: +36 96 / 529 960
  • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
  • Nyitvatartás:
    • hétköznap: 700 - 1700 óráig
    • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.