Augusztusi akciós újságunk

Híreink, újdonságaink

Ünnepi nyitvatartás - augusztus 20.

Ünnepi nyitvatartás - augusztus 20.

Ünnepi nyitvatartás - augusztus 20.

Hétfőn nyitva, kedden zárva lesz a Fészek Kert

Újdonság - Nortene Műfű

Újdonság - Nortene Műfű

Újdonság - Nortene Műfű

Zöld környezet fűnyírás nélkül? A műfű lehet a megoldás! Már a Fészek Kertben is.

Újdonság-kőburkolatok

Újdonság-kőburkolatok

Természetes hatás, látványos eredmény. Már a Fészek Kertben is kaphatók kőburkolatok falra, oszlopra, kerítésre.

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

Nálunk is kapható a tesztgyőztes Happy Pet Guard kutyasampon.

Szakmai tanácsaink

Védekezzünk a csigák ellen!

Védekezzünk a csigák ellen!

Újra "támadnak" a meztelencsigák

A mulcsozás előnyei

A mulcsozás előnyei

Szép és praktikus - érdemes mulcsozni

Helyes öntözés

Helyes öntözés

Szárazság esetén különösen fontos az öntözés

A muskátli gondozása

A muskátli gondozása

Hálás és népszerű virág a muskátli

Filmjeink

Tuzep Feszek Kert

A film bemutatja, hogyan lesznek egyéges méretűek a hasábok, hogy tudunk egyszerre nagy mennyiséget előállítani, hogyan lesz mindig egyforma az egy raklapra kerülő fa mennyisége és hogyan tároljuk az elkészült árut. A videóból kiderül, itt nincs turpisság, nem kerülhet hulladékanyag a raklapra, minden, amit a Fészek Kert a vásárlóinak kínál, az a fa hasításakor keletkező természetes anyag: hasáb, illetve kéreg.

További filmjeink

Térkép

Karácsony a Fészek Kertben - 2018

Minden világít, forog és csillog

Ezekben a napokban műfenyők, világító-, forgó dekorációk, izzósorok, fényfüzérek uralják a Fészek Kert egyrészét. Elindult az idei karácsonyi szezon. 2018. legnagyobb slágerei a karácsonyi motívumokat vetítő projektorok lehetnek.

Már megszokhatták vásárlóink, hogy ilyenkor október végén, november elején, átalakul áruházunk. Megérkeznek a vadonatúj műfenyők, feltesszük a fényfüzéreket és izzósorokat, polcokra pedig kikerülnek a karácsonyi dekorációs termékek. Minden világít, sziporkázik, forog és csillog-villog.


A műfenyők kínálatában idén is több újdonság került a piacra. A kevésbé dekoratív, 2D-s műfenyőket, lassan teljesen kiszorítják, a jó minőségű, a valódihoz nagyon hasonlító, 3D-s, illetve kevert (2D-s+3D-s) levelű darabok. 2018 karácsonyán a havas hatású műfenyők is hódítanak.

 

 

A kül- és beltérre ajánlott fény dekorációk között is egyre több az újdonság. A gyártók a megszokott led-es fényfüzérek mellett újdonságként bevetették a cukiságokat, vagyis többféle figurás izzósort ajánlanak. Szarvasok, csillagok, fém fenyő díszek, áttört gömböcskék és szikrázó „kristályok” uralják a karácsonyfaizzókat.


Kültéren továbbra is nagy kedvenc a világító cseresznyefa, mely különböző méretekben kapható, de továbbra is népszerűek a toldható fények és a különféle jégcsap dekorációk. A gyerekek nagy kedvencei a fénylő, akril szaravasok és nagyon látványos a csillagdíszes fénypiramis.
Mozgó rénszarvasok, váltakozó karácsonyi motívumok, cserélhető kártyák – ez már a lézer projektorok új generációja. Évek óta egyre több épületen látni a hangulatos ünnepi motívumokat. Idén a Fészek Kert is többféle projektort kínál, melyek kül- és beltéren, sőt többféle ünnepre is használhatók.
Ha karácsonyi ajándékról van szó, akkor általában a férfiaknak nehezebb kitalálni egy-egy jó meglepetést. Tanácstalan vásárlóinknak ebben is tudunk segíteni. A Fészek Kertben Hollóházi pálinkás készletek mellett, üveg pálinkás szetteket, díszdobozos bornyitókat, díszüvegeket és üvegpoharakat ajánlunk.

Piktor csoport

Fészek kert logó

Piktor festékbolt

Piktor Festékbolt Celldömölk

IsoColor logo

Piktor Bisztró

Piktor Depo logó

Fészek tüzép logó

Fészek áruház

Kreatív ötletház logó