Termékek

Forgalmazott márkáink

Fagyálló termékek extra akciója

10 ill. 30%-os kedvezmény kültéri kő termékekre

Ősszel virágtartókat és kerti dísztárgyakat ajánlani és vásárolni? Nem bolondultunk meg! A Fészek Kertben lehetséges, sőt érdemes! Nemcsak azért, mert most a Fészek Kertben rendkívüli kedvezménnyel kínáljuk, hanem, mert ezek a termékek fagyállók, így jól bírják a téli hideget is.

Kaspók, nagy és kis méretű virágtartók, kutak, lámpások, szegélykövek és kerti dekorációk szereplenek a Fészek Kert Kertészeti Szakáruház októberi extra akciós kínálatában. Két hazai gyártó, különleges, egyedi formavilágú, fagyálló termékeiből válogattuk össze az ajánlatot. Egyes termékek 30%-kal, a listában szereplő többi tétel 10%-kal olcsóbban vásárolható meg ebben a hónapban. Nem érdemes halogatni a vásárlást, ugyanis a 30%-os termékekből, csak egy-egy darab van készleten, az akció pedig csak a készlet erejéig érvényes.
Miért ajánljuk? Mert kiváló ajándék lehet őszi születésnapra, mert bármilyen kertben jól mutatnak, sőt még karácsonyi kültéri dekorációk kihelyezésére is kiválóak. Bátran lehet ültetni ilyenkor még növényeket, hiszen az idő kiváló, a kaspók pedig (és a többi termék is) olyan technológiával készült kő konstrukció, hogy jól bírják a fagypont alatti hőmérsékletet is.


Hogy könnyebb legyen a választás, íme egy kisfilm az akciós termékekről, melyek a Fészek Kert kültéri bemutatóterületén is megtekinthetők.

Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

  • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
  • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
  • Telefon: +36 96 / 529 960
  • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
  • Nyitvatartás:
    • hétköznap: 700 - 1700 óráig
    • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.