Kártevők ellen

Kártevők elleni védelem

Kártevők ellen

Mi a Fészek Kertnél tudjuk, hogy az állatoknak milyen nagy szerepük van a természet egyensúlyának fenntartásához. Azonban, ha túlságosan elszaporodnak, vagy a saját élőhelyükről átköltöznek az emberek élőhelyére, illetve, ha károkat okoznak a kiskertben, vagy az otthonunkban akkor védekezni kell ellenük.

egér és patkány elleni védelem

Egér- és patkány ellen

Nemcsak betegségeket terjesztenek, hanem sok emberben riadalmat is keltenek, ha megjelennek a pincékben, udvarokon, pláne, ha bejutnak a lakásba. Áruházunkban kifejezetten nagy választékban tartunk különféle egér – és patkányriasztó szereket, csapdákat, etető dobozokat. Kínálatunkban a hagyományos irtószerek (pl. Bio Stop Ragacsos Egércsapda) mellett a legújabb fejlesztésű termékek (pl. Protect Revolution Rágcsálóirtó Granulátum) is szerepelnek.

 

rovarok elleni védelem

Rovarok ellen

Hangyák, darazsak, szúnyogok, legyek, poloskák – mind-mind nagyon kellemetlenek tudnak lenni, főleg, ha túl sok van belőlük. A problémát okozó rovarok ellen mi célzott védekezést ajánlunk: rovarírtó szerek, aeroszolok, porzószerek, permetek, csalétkek, elektromos riasztók, csapdák, szúnyoghálók – védekezzen hatékonyan!

 

vakond elleni védekezés

Vakondok ellen

Amilyen helyes kis állat, akkora bosszúságot tud okozni, ha egy-egy területen túlságosan elszaporodik a vakond. Ráadásul nehéz ellene eredményesen védekezni. Üzletünkben többféle vakondriasztót és vakond csapdát kínálunk, hogy vásárlóink megtalálják a számukra legmegfelelőbbet. A legbiztosabb megoldás azonba a vakondháló fektetése, amit érdemes már a kert kialakításakor betervezni, de még utólag is megéri.

 

madarak elleni védelem

Madárriasztás

Zavarja a madárürülék az ablakpárkányon? Lecsupaszították a cseresznyefáját? Semmi nem maradt a szőlőből? Madárriasztó eszközök alkalmazása a megoldás. Vakondháló sok méretben, madárriasztó dekor madarak többféle típusban és madárriasztó tüske a párkányra – mi ezeket ajánljuk, ha a meggyűlt a baja a madarakkal.

 

csigák elleni védelem

Meztelencsigák ellen

Sok kertész örök ellensége a meztelencsiga. Lerágja a salátát, az epret, tönkre teszi a büdöskét és az őszirózsát. Ráadásul időben kell elkezdeni a védekezést, mert ha elszaporodnak, akkor már nehéz győzni ellenük. Üzletünkben csigaölőket és csigacsapdákat egyaránt ajánlunk vásárlóinknak.

 

kártevők elleni termékek a Fészek Kert áruházban

Már online is

Termékeink már az interneten keresztül is megvásárolhatók, gyorsan, kényelmesen, biztonságosan ráadásul házhozszállítással!

Keresse fel webshopunkat! A kártevők elleni védekezéshez ajánljuk a  https://piktor.hu/rovarirto oldalt.

Híreink, újdonságaink

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly október 16-án újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Tablettával a szúnyogok ellen

Tablettával a szúnyogok ellen

Védekezés már lárva állapotban

Tablettás csodaszer a szúnyogok elleni harcban

Szakmai tanácsaink