Karácsony a Fészek Kertben - 2018

Minden világít, forog és csillog

Ezekben a napokban műfenyők, világító-, forgó dekorációk, izzósorok, fényfüzérek uralják a Fészek Kert egyrészét. Elindult az idei karácsonyi szezon. 2018. legnagyobb slágerei a karácsonyi motívumokat vetítő projektorok lehetnek.

Már megszokhatták vásárlóink, hogy ilyenkor október végén, november elején, átalakul áruházunk. Megérkeznek a vadonatúj műfenyők, feltesszük a fényfüzéreket és izzósorokat, polcokra pedig kikerülnek a karácsonyi dekorációs termékek. Minden világít, sziporkázik, forog és csillog-villog.


A műfenyők kínálatában idén is több újdonság került a piacra. A kevésbé dekoratív, 2D-s műfenyőket, lassan teljesen kiszorítják, a jó minőségű, a valódihoz nagyon hasonlító, 3D-s, illetve kevert (2D-s+3D-s) levelű darabok. 2018 karácsonyán a havas hatású műfenyők is hódítanak.

 

 

A kül- és beltérre ajánlott fény dekorációk között is egyre több az újdonság. A gyártók a megszokott led-es fényfüzérek mellett újdonságként bevetették a cukiságokat, vagyis többféle figurás izzósort ajánlanak. Szarvasok, csillagok, fém fenyő díszek, áttört gömböcskék és szikrázó „kristályok” uralják a karácsonyfaizzókat.


Kültéren továbbra is nagy kedvenc a világító cseresznyefa, mely különböző méretekben kapható, de továbbra is népszerűek a toldható fények és a különféle jégcsap dekorációk. A gyerekek nagy kedvencei a fénylő, akril szaravasok és nagyon látványos a csillagdíszes fénypiramis.
Mozgó rénszarvasok, váltakozó karácsonyi motívumok, cserélhető kártyák – ez már a lézer projektorok új generációja. Évek óta egyre több épületen látni a hangulatos ünnepi motívumokat. Idén a Fészek Kert is többféle projektort kínál, melyek kül- és beltéren, sőt többféle ünnepre is használhatók.
Ha karácsonyi ajándékról van szó, akkor általában a férfiaknak nehezebb kitalálni egy-egy jó meglepetést. Tanácstalan vásárlóinknak ebben is tudunk segíteni. A Fészek Kertben Hollóházi pálinkás készletek mellett, üveg pálinkás szetteket, díszdobozos bornyitókat, díszüvegeket és üvegpoharakat ajánlunk.

Híreink, újdonságaink

Újdonság - Nortene Műfű

Újdonság - Nortene Műfű

Újdonság - Nortene Műfű

Zöld környezet fűnyírás nélkül? A műfű lehet a megoldás! Már a Fészek Kertben is.

Újdonság-kőburkolatok

Újdonság-kőburkolatok

Természetes hatás, látványos eredmény. Már a Fészek Kertben is kaphatók kőburkolatok falra, oszlopra, kerítésre.

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

Nálunk is kapható a tesztgyőztes Happy Pet Guard kutyasampon.

Szakmai tanácsaink