Termékek

Forgalmazott márkáink

Jungle Gym tornyok és modulok

játszótornyok - minden gyermeknek!

A gyerekek játék közben fedezik fel a világot. Futnak, másznak, csúsznak, nevetnek; bemásznak, ki, fel, le, keresztül, mögé és közé…  Élvezik a mozgás minden percét! Gyermekeink a fa, kültéri játszóterek segítségével biztonságos, családi környezetben játszhatnak, fejlődhetnek.

A Fészek Kertben a legegyszerűbb alaptorony és a komplett játszótér rendszer egyaránt elérhető. Számos torony esetén alapfelszereltség kormánykerék, a műanyag telefon, vagy a periszkóp.

Minden Jungle Gym torony többféle modullal - például hintával, függőhíddal, mini bolttal, vagy mászó fallal - gyorsan és egyszerűen bővíthető. Az összes elem kombinálható, így könnyedén egyedi játszóteret varázsolhatunk csemeténknek a saját udvarunkon is.

A játékok magas nyomáson telített (impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget.

A tornyokat gyalult szálfákban szállítja a gyártó, ezeket méretre kell vágni, festeni és a megadott dokumentáció alapján összeszerelni. Ha valaki egyébként is szokott otthon barkácsolni, és vannak megfelelő szerszámai, akkor a tervek alapján nyugodtan házilag is neki lehet fogni az összeállításnak, hiszen minden toronyhoz rendelkezésre áll az összeállításhoz szükséges szerelőkészlet.

Igény esetén munkatársaink, külön térítés ellenében, vállalják a szakszerű festést és összeszerelést. A házhozszállítás Győrben és 20 km-es vonzáskörzetében ingyenes.

A kültéri Jungle Gym fajátékoknál elsődleges szempont a biztonság, a játék minden egyes eleme megfelel az európai biztonsági normáknak (EN 71-1, 2 és 8) valamint TÜV-minősítéssel is rendelkezik. A csavarokat biztonsági kupak fedi, a kicsik buksiját pedig műanyaggal bevont szivacs-sáv védi a szükséges helyeken.

 • A játszóterekhez biztonsági, ütéscsillapító gumilapok is vásárolhatók. A gumilapok több méretben, vastagságban és színben kaphatók.
 • A tornyokhoz 2,2, illetve 2,65 méteres csúszdák illeszthetők, melyek nagyon jó minőségű műanyagból készültek, nem fakulnak, eredeti színüket évekig megőrzik. Nincs szükség különféle házi praktikákra, mert ezek a csúszdák garantáltan jól csúsznak!
 • A tornyok többségénél homokozót is ki lehet alakítani, melyhez a macskaháló szintén tartozék.
 • A szülőknek sokszor jelent gondot, hogy honnan szerezzék be a homokozóba való homokot. Mi ebben is segítünk! Az üzletünkben ugyanis speciálisan gyermekhomokozókba kifejlesztett, fertőtlenített, természetesen nedves homok is kapható, 25 kg-os kiszerelésben.

A Jungle Gym tornyok éveken át lehetnek gyermekeink legkedvesebb kültéri játékai. Ezeket a játékokat 3-10 éves korig ajánljuk.


A kerti szezonban a Jungle Gym termékekhez kedvezményes áron lehet hozzájutni üzletünkben: áprilistól augusztusig más-más tornyok, modulok és kiegészítők kaphatók akciós áron.

Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

 • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
 • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
 • Telefon: +36 96 / 529 960
 • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
 • Nyitvatartás:
  • hétköznap: 700 - 1700 óráig
  • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.