Itt a bogrács- és grillszezon

kerti grillezés társasággal

Sütés, főzés a szabadban

A tavasz és a nyár a kerti sütés-főzések ideje. Van, aki grillezni szerei és van, aki inkább egy jó bográcsgulyásra szavaz. Bármelyiket is kedveli, nálunk minden eszközt megtalál ahhoz, hogy isteni finomságok készülhessenek. A bográcsot, grillt és egyebeket beszerezheti a Fészek Kertben, az ízek pedig már a szakácson múlnak.

bográcsozás

Bográcsgulyás, vagy halászlé? 

Mindegy, hogy egy jó bográcsgulyásra vágyik, vagy éppen halászlé specialista, a bográcsban szeretne főzni, irány a Fészek Kert. Üzletünkben különféle bográcsokat ajánlunk, kapható rozsdamentes, natúr, zománcozott, inox és halfőző bogrács egyaránt. Mindezekhez a megfelelő méretű fedő, az állvány, a faszén és a nagy méretű fakanál természetesen szintén megvásárolható náunk.

grill típusok

Divat a grillezés

Teraszon, erkélyen, kiskertben, nagy kertben, nyaralóban, de akár a Duna-parton is - nagy divat manapság a grillezés. És, ha grillezés, akkor vadonatúj grilljeinket szeretnénk figyelmükbe ajánlani. A Hecht grill márka közül két típusú készülék kapható üzletünkben: a faszenes gömbgrill, valamint a szintén faszenes, két tűzteres grill. A Merida gömbgrill kifejezetten nagy méretűnek számít. A Sentinel Minor két tűzteres grillt háromféleképpen is lehet használni (hagyományos grillezésre, közvetett grillezésre és füstölésre). A Hecht grille készülékekre a gyártó 2 éves jótállást vállal.

A Fészek Kertben újdonságnak számító Hecht grillek Csehországból származnak, ahol a cég már 22 éve működik. A HECHT mára Közép-és Kelet Európában egy kiváló ár-érték arányú, piacvezető márkává nőtte ki magát.

A bográcsok és grillek már online is megvásárolhatók. Termékeinket keresse a https://piktor.hu/kerti-butor-bogracs-dekor-jatek oldalon.

Híreink, újdonságaink

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly október 16-án újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Tablettával a szúnyogok ellen

Tablettával a szúnyogok ellen

Védekezés már lárva állapotban

Tablettás csodaszer a szúnyogok elleni harcban

Szakmai tanácsaink