Ingyenes fa kiszállítás - részletek

Kérésre házhoz visszük

Tuzep Feszek Kert

Raklapos tűzifa vásárlása esetén legfontosabb szolgáltatásunk az ingyenes házhozszállítás. Ez óriási segítség minden vevő számára, ugyanakkor a részletekkel is érdemes tisztában lenni. Mit? Hová? Hogyan? Mivel? Mikor? Itt mindere választ adunk.

Így működik a kiszállítás rendszere:

  1. Igény esetén, a raklapos fát Győrben és 20 km-es környékén ingyenesen kiszállítjuk. (A 20 km-es távolságot a Fészek Kerttől számítjuk)
  2. A 20 km-nél távolabbi helyszín esetén is van lehetőség a szolgáltatás igénybevételére, de fuvardíjat kell fizetni, ami kedvezményesen, 400 Ft/km. Ez az összeget az oda és a visszaútra is fel kell számolnunk. (Tehát, ha a végcél 25 km-re van a Fészek Kerttől, vagyis a szállítási cím 5 km-rel tér el az ingyenes, 20 km-es távolságtól, akkor összesen 2x5x400 Ft a fuvardíj)
  3. Ha a vásárló nem veszi igénybe az ingyenes kiszállítást, hanem saját fuvarossal viteti haza az árut, akkor 15% kedvezményt biztosítunk.
  4. Az ingyenes kiszállításnál nincs mennyiségi feltétel, tehát már 1 raklap esetén is igénybe vehető szolgáltatásunk.
  5. A raklap minden esetben betéti díjas, azaz darabonként 3200 Ft-ba kerül. Ezt az összeget a számlához automatikusan hozzászámoljuk. Kivéve, ha a vásárló jelzi, hogy megfelelő minőségű csereraklapot tud biztosítani. Egyéb esetben, amikor a vásárló visszahozza a raklapot üzletünkbe, akkor kapja vissza a betéti díjat. (Csak EUR raklapot tudunk visszavenni).
  6. Házhoz szállítás előtt kollégáink telefonon egyeztetnek a vevővel, hogy mikor tudjuk a megadott címre vinni az árut. Kérjük, a különleges feltételeket, vagy körülményeket az egyeztetés során közöljék kollégáinkkal (pl.:nehezen megközelíthető cím, szűk utca, belógó fák, magassági vagy súlykorlátozás, stb.).
  7. A raklapos fa kiszállítása előzetes egyeztetés alapján történik. 
  8. A raklapos fa kiszállításkor ügyelünk rá, hogy lehetőleg hátfalas, vagy darus teherautót küldjünk, sofőr kollégánk az árut közvetlenül a kapuban, vagy a ház elé (telekhatárra) tudja lepakolni. Kérjük vásárlóinkat, hogy a lepakoláshoz megfelelő helyet szíveskedjenek biztosítani.
  9. A kapun belüli mozgatást csak abban az esetben vállaljuk, ha a sofőr a lepakolást (és a bejárást) biztonságosnak ítéli meg. Amennyiben nem, úgy a vevő kifejezett kérésére megpróbálhatja a lepakolást ill. az udvarba történő behajtást, de ennek feltételei vannak: a vásárlónak alá kell írnia egy nyilatkozatot, melyben vállalja, hogy az esetlegesen okozott károkért kizárólag őt terheli a felelősség.

Tuzep Feszek Kert

Kollégáink minden egyéb felmerülő kérdésre szívesen válaszolnak. Keressen minket Győrben, a Mészáros L. u. 1. sz. alatt, vagy telefonon: +36 (96) 529-960 -as számon!

A Fészek Kert tüzelőanyag kereskedési részlege állandó kedvezményekkel várja vásárlóit. A részeletek itt találhatók.

A tűzifa kiszállítására vonatkozó feltételek: letölthető dokumentum.

Híreink, újdonságaink

Tanulni a legjobbtól érdemes!

Tanulni a legjobbtól érdemes!

Újra lesz szaktanácsadás. Ujhelyy Károly július 17-én várja az érdeklődőket.

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szaktanácsadás

Ismét ingyenes szaktanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly júniusban újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Szakmai tanácsaink