Ingyenes fa kiszállítás - részletek

Kérésre házhoz visszük

Tuzep Feszek Kert

Raklapos tűzifa vásárlása esetén legfontosabb szolgáltatásunk az ingyenes házhozszállítás.
Ez óriási segítség minden vevő számára, ugyanakkor a részletekkel is érdemes tisztában lenni.
Mit? Hová? Hogyan? Mivel? Mikor? Itt mindere választ adunk.

Így működik a kiszállítás rendszere:

  1. Igény esetén, a raklapos fát Győrben és 20 km-es környékén ingyenesen kiszállítjuk. (A 20 km-es távolságot a Fészek Kerttől számítjuk)
  2. A 20 km-nél távolabbi helyszín esetén is van lehetőség a szolgáltatás igénybevételére, de fuvardíjat kell fizetni, ami kedvezményesen, 400 Ft/km. Ez az összeget az oda és a visszaútra is fel kell számolnunk. (Tehát, ha a végcél 25 km-re van a Fészek Kerttől, vagyis a szállítási cím 5 km-rel tér el az ingyenes, 20 km-es távolságtól, akkor összesen 2x5x400 Ft a fuvardíj)
  3. Ha a vásárló nem veszi igénybe az ingyenes kiszállítást, hanem saját fuvarossal viteti haza az árut, akkor 15% kedvezményt biztosítunk.
  4. Az ingyenes kiszállításnál nincs mennyiségi feltétel, tehát már 1 raklap esetén is igénybe vehető szolgáltatásunk.
  5. A raklap minden esetben betéti díjas, azaz darabonként 3200 Ft-ba kerül. Ezt az összeget a számlához automatikusan hozzászámoljuk. Kivéve, ha a vásárló jelzi, hogy megfelelő minőségű csereraklapot tud biztosítani. Egyéb esetben, amikor a vásárló visszahozza a raklapot üzletünkbe, akkor kapja vissza a betéti díjat. (Csak EUR raklapot tudunk visszavenni).
  6. A raklapos fa kiszállítása előzetes egyeztetés alapján történik. Házhoz szállítás előtt kollégáink telefonon egyeztetnek a vevővel, hogy mikor tudjuk a megadott címre vinni az árut. Kérjük, a különleges feltételeket vagy körülményeket az egyeztetés során közöljék kollégáinkkal (pl.: nehezen megközelíthető cím, szűk utca, belógó fák, magassági vagy súlykorlátozás, stb.).
  7. A raklapos fa kiszállításkor ügyelünk rá, hogy lehetőleg hátfalas, vagy darus teherautót küldjünk, sofőr kollégánk az árut közvetlenül a kapuban, vagy a ház elé (telekhatárra) tudja lepakolni. Kérjük vásárlóinkat, hogy a lepakoláshoz megfelelő helyet szíveskedjenek biztosítani.
  8. A kapun belüli mozgatást csak abban az esetben vállaljuk, ha a sofőr a lepakolást (és a bejárást) biztonságosnak ítéli meg. Amennyiben nem, úgy a vevő kifejezett kérésére megpróbálhatja a lepakolást ill. az udvarba történő behajtást, de ennek feltételei vannak: a vásárlónak alá kell írnia egy nyilatkozatot, melyben vállalja, hogy az esetlegesen okozott károkért kizárólag őt terheli a felelősség.
  9. A tűzifa kiszállítására vonatkozó feltételek: Letölthető dokumentum.

 

Tuzep Feszek Kert

Állandó kedvezmények

3 vagy annál több raklapos tűzifa vásárlása esetén üzletünk állandó kedvezményeket biztosít.
A Fészek Kert tüzelőanyag kereskedési részlege állandó kedvezményekkel várja vásárlóit.
A kedvezmény részletei itt találhatók.

Híreink, újdonságaink

Csíráztass az egészségért!

Csíráztass az egészségért!

Energia- és vitaminbomba apró magokból! Üzletünkben folyamatosan kaphatók a csíráztatáshoz szükséges tálak és csíramagok.

Téli madáretetés

Téli madáretetés

Madáretetés - gondoskodás

A madarak etetését késő ősszel kell elkezdeni és a hideg idő végéig folytatni kell!

Győzzük le a telet!

Győzzük le a telet!

Ha beköszönt az igazi tél, akkor is érdemes betérni a Fészek Kertbe.

Szakmai tanácsaink