Hollóházi porcelánok

Hollóházi porcelán termékek

Karácsony közeledtével ismét egyre többen keresik a különféle Hollóházi pálinkás készleteket a Fészek Kertben. Üzletünk kínálatában már évek óta megtalálhatók a részben kézzel festett, minőségi porcelánok, a ½ literes kulacsból és a 6 db pálinkás pohárból álló, különböző mintázatú és formájú szettek. Vásárlóink különleges alkalmakra szívesen választanak ajánlataink közül. A nagy népszerűség miatt döntöttünk úgy, hogy tovább szélesítjük a választékot.

Hollóházi porcelán pálinkás szett

Újdonságok

Az évek óta megszokott és kedvelt virágos, gyümölcsös, vadászos, címeres és tűzoltós mintás szettek mellett 2019-ben tovább bővítettük kínálatunkat. A pálinkás készleteknél újabb vadász-állatos minták, valamint horgász-halas minták közül lehet válogatni. Ugyanakkor már nálunk is kapható a fél literes söröskorsó 6 féle, különböző mintával, valamint egy kisebb szett, a kék virágos pálinkás készlet, festett kulacs, 2 db aprócska pohárral.

Hollóházi porcelán poharak

Minden évben akciók

Ünnepi időszakokban – általában novemberben és decemberben - a különféle hollóházi porcelánok kedvezményes áron vásárolhatók meg a Fészek Kertben. A prémium minőségű termékeket ünnepi alkalmakra, különleges eseményekre, dekorációnak és igényes ajándéknak ajánljuk.

Hollóházi porcelán kulacsok

Készleteinket folyamatosan pótoljuk, így hozzánk betérve minden vásárlónk megtalálhatja a neki legszimpatikusabb porcelánkészletet.

Híreink, újdonságaink

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly október 16-án újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Tablettával a szúnyogok ellen

Tablettával a szúnyogok ellen

Védekezés már lárva állapotban

Tablettás csodaszer a szúnyogok elleni harcban

Szakmai tanácsaink