Hollóházi porcelánok

Hireink Feszek Kert

Karácsony közeledtével ismét egyre többen keresik a különféle Hollóházi pálinkás készleteket a Fészek Kertben. Üzletünk kínálatában már évek óta megtalálhatók a részben kézzel festett, minőségi porcelánok, a ½ literes kulacsból és a 6 db pálinkás pohárból álló, különböző mintázatú és formájú szettek. Vásárlóink különleges alkalmakra szívesen választanak ajánlataink közül. A nagy népszerűség miatt döntöttünk úgy, hogy tovább szélesítjük a választékot.

Hireink Feszek Kert

Újdonságok

Az évek óta megszokott és kedvelt virágos, gyümölcsös, vadászos, címeres és tűzoltós mintás szettek mellett 2019-ben tovább bővítettük kínálatunkat. A pálinkás készleteknél újabb vadász-állatos minták, valamint horgász-halas minták közül lehet válogatni. Ugyanakkor már nálunk is kapható a fél literes söröskorsó 6 féle, különböző mintával, valamint egy kisebb szett, a kék virágos pálinkás készlet, festett kulacs, 2 db aprócska pohárral.

Hireink Feszek Kert

Minden évben akciók

Ünnepi időszakokban – általában novemberben és decemberben - a különféle hollóházi porcelánok kedvezményes áron vásárolhatók meg a Fészek Kertben. A prémium minőségű termékeket ünnepi alkalmakra, különleges eseményekre, dekorációnak és igényes ajándéknak ajánljuk.

Hireink Feszek Kert

Készleteinket folyamatosan pótoljuk, így hozzánk betérve minden vásárlónk megtalálhatja a neki legszimpatikusabb porcelánkészletet.

Híreink, újdonságaink

Hobbi pálinkafőző akció

Hobbi pálinkafőző akció

Ilyen még nem volt a Fészek Kertben! A hobbi pálinkafőzők most töredék áron.

Tűzifa elővásárlás

Tűzifa elővásárlás

Óriási akciót hirdettünk a raklapos tűzifára. Minél több, annál olcsóbb. 

Nyári újdonságok

Nyári újdonságok

Újdonságok a Fészek Kertben: befőző automata és párakapu.

Szakmai tanácsaink