Hollóházi porcelánok

Hollóházi porcelán termékek

Karácsony közeledtével ismét egyre többen keresik a különféle Hollóházi pálinkás készleteket a Fészek Kertben. Üzletünk kínálatában már évek óta megtalálhatók a részben kézzel festett, minőségi porcelánok, a ½ literes kulacsból és a 6 db pálinkás pohárból álló, különböző mintázatú és formájú szettek. Vásárlóink különleges alkalmakra szívesen választanak ajánlataink közül. A nagy népszerűség miatt döntöttünk úgy, hogy tovább szélesítjük a választékot.

Hollóházi porcelán pálinkás szett

Újdonságok

Az évek óta megszokott és kedvelt virágos, gyümölcsös, vadászos, címeres és tűzoltós mintás szettek mellett 2019-ben tovább bővítettük kínálatunkat. A pálinkás készleteknél újabb vadász-állatos minták, valamint horgász-halas minták közül lehet válogatni. Ugyanakkor már nálunk is kapható a fél literes söröskorsó 6 féle, különböző mintával, valamint egy kisebb szett, a kék virágos pálinkás készlet, festett kulacs, 2 db aprócska pohárral.

Hollóházi porcelán poharak

Minden évben akciók

Ünnepi időszakokban – általában novemberben és decemberben - a különféle hollóházi porcelánok kedvezményes áron vásárolhatók meg a Fészek Kertben. A prémium minőségű termékeket ünnepi alkalmakra, különleges eseményekre, dekorációnak és igényes ajándéknak ajánljuk.

Hollóházi porcelán kulacsok

Készleteinket folyamatosan pótoljuk, így hozzánk betérve minden vásárlónk megtalálhatja a neki legszimpatikusabb porcelánkészletet.

Híreink, újdonságaink

A tavasz első hírnökei

A tavasz első hírnökei

Megérkeztek az idei vetőmagok a Fészek Kertbe. Óriási a választék.

Győzzük le a telet!

Győzzük le a telet!

Ha beköszönt az igazi tél, akkor is érdemes betérni a Fészek Kertbe.

Boldog ünnepeket kívánunk!

Boldog ünnepeket kívánunk!

Köszönjük vásárlóinknak, hogy idén is kitartottak mellettünk! Film.

Szakmai tanácsaink