Hollóházi porcelánok

Hireink Feszek Kert

Karácsony közeledtével ismét egyre többen keresik a különféle Hollóházi pálinkás készleteket a Fészek Kertben. Üzletünk kínálatában már évek óta megtalálhatók a részben kézzel festett, minőségi porcelánok, a ½ literes kulacsból és a 6 db pálinkás pohárból álló, különböző mintázatú és formájú szettek. Vásárlóink különleges alkalmakra szívesen választanak ajánlataink közül. A nagy népszerűség miatt döntöttünk úgy, hogy tovább szélesítjük a választékot.

Hireink Feszek Kert

Újdonságok

Az évek óta megszokott és kedvelt virágos, gyümölcsös, vadászos, címeres és tűzoltós mintás szettek mellett 2019-ben tovább bővítettük kínálatunkat. A pálinkás készleteknél újabb vadász-állatos minták, valamint horgász-halas minták közül lehet válogatni. Ugyanakkor már nálunk is kapható a fél literes söröskorsó 6 féle, különböző mintával, valamint egy kisebb szett, a kék virágos pálinkás készlet, festett kulacs, 2 db aprócska pohárral.

Hireink Feszek Kert

Minden évben akciók

Ünnepi időszakokban – általában novemberben és decemberben - a különféle hollóházi porcelánok kedvezményes áron vásárolhatók meg a Fészek Kertben. A prémium minőségű termékeket ünnepi alkalmakra, különleges eseményekre, dekorációnak és igényes ajándéknak ajánljuk.

Hireink Feszek Kert

Készleteinket folyamatosan pótoljuk, így hozzánk betérve minden vásárlónk megtalálhatja a neki legszimpatikusabb porcelánkészletet.

Híreink, újdonságaink

10 évesek lettünk

10 évesek lettünk

Ünnepeljen velünk! Februártól meglepetések és extra akciók.

Téli madáretetés

Téli madáretetés

Madáretetés - gondoskodás

A madarak etetését késő ősszel kell elkezdeni és a hideg idő végéig folytatni kell!

Óvjuk növényeinket a fagytól

Óvjuk növényeinket a fagytól

Takarók, zsákok, filcek – hogy kedvenceink túléljék a telet.