Grillezési tanácsok

Sütés a szabadban

Szakmai tanacs Feszek Kert

Fontos a megfelelő előkészítés

A tűz meggyújtásához ne használjunk denaturált szeszt, benzint, petróleumot, fűtőolajat vagy gázolajat!
A parázs jól izzon, és már ne lángoljon!
Pácoláskor használjunk fém- vagy üvegedényt!

Grillezési fogások

A grillezett étel mindig legyen a lehető legzsírmentesebb.
A nagyon zsíros húsokat érdemes nemesacél, alumínium- vagy zománcozott tálcán grillezni.
A hússzeleteket csak egyszer forgassuk meg, mert különben sok levet vesztenek!
A húsokat ne szúrjuk meg villával, mert kifolyik belőlük a húslé, és kiszáradnak!
Ne sózzuk meg grillezés előtt a húst, mert az nedvességet von el a húsból!

Forrás: www.bbq-weber-grill.hu

Híreink, újdonságaink

Elektromos kandallók a Fészek Kertből

Elektromos kandallók a Fészek Kertből

Többféle álló, és fali, elektromos kandalló – hangulat bármilyen lakásba

Gazdára találtak a rovarhotelek

Gazdára találtak a rovarhotelek

Játszottak, megnyerték, elvitték és most a gyerekekkel együtt örülnek neki.

Rovarhotelt nyertek

Rovarhotelt nyertek

Lezárult játékunk. 10 iskola képviselői nyertek rovarhotelt. Íme a győztesek: