Grillezési tanácsok

Sütés a szabadban

Szakmai tanacs Feszek Kert

Fontos a megfelelő előkészítés

A tűz meggyújtásához ne használjunk denaturált szeszt, benzint, petróleumot, fűtőolajat vagy gázolajat!
A parázs jól izzon, és már ne lángoljon!
Pácoláskor használjunk fém- vagy üvegedényt!

Grillezési fogások

A grillezett étel mindig legyen a lehető legzsírmentesebb.
A nagyon zsíros húsokat érdemes nemesacél, alumínium- vagy zománcozott tálcán grillezni.
A hússzeleteket csak egyszer forgassuk meg, mert különben sok levet vesztenek!
A húsokat ne szúrjuk meg villával, mert kifolyik belőlük a húslé, és kiszáradnak!
Ne sózzuk meg grillezés előtt a húst, mert az nedvességet von el a húsból!

Forrás: www.bbq-weber-grill.hu

Grillezéshez szükséges eszközök és grillek megvásárolhatók a Fészek Kertben, illetve online is megrendelhetők. Böngéssze a https://piktor.hu/grillezes oldalt!

Híreink, újdonságaink

Megvannak a győztesek!

Megvannak a győztesek!

Lezárult a karácsonyi nyereményjátékunk, kisorsoltuk a szerencsés vásárlóinkat.

Karácsonyi nyereményjáték - 2020.

Karácsonyi nyereményjáték - 2020.

Ez is bekerülhet a fa alá: 3 db 20ezer forint értékű ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Karácsonyi dekorációk

Karácsonyi dekorációk

Műfenyők, karácsonyfaégők, kül- és beltéri ünnepi dekorációk már nálunk is.

Szakmai tanácsaink