Grillezési tanácsok

Sütés a szabadban

Szakmai tanacs Feszek Kert

Fontos a megfelelő előkészítés

A tűz meggyújtásához ne használjunk denaturált szeszt, benzint, petróleumot, fűtőolajat vagy gázolajat!
A parázs jól izzon, és már ne lángoljon!
Pácoláskor használjunk fém- vagy üvegedényt!

Grillezési fogások

A grillezett étel mindig legyen a lehető legzsírmentesebb.
A nagyon zsíros húsokat érdemes nemesacél, alumínium- vagy zománcozott tálcán grillezni.
A hússzeleteket csak egyszer forgassuk meg, mert különben sok levet vesztenek!
A húsokat ne szúrjuk meg villával, mert kifolyik belőlük a húslé, és kiszáradnak!
Ne sózzuk meg grillezés előtt a húst, mert az nedvességet von el a húsból!

Forrás: www.bbq-weber-grill.hu

Grillezéshez szükséges eszközök és grillek megvásárolhatók a Fészek Kertben, illetve online is megrendelhetők. Böngéssze a https://piktor.hu/grillezes oldalt!

Híreink, újdonságaink

Mire jó a tőzegpogácsa?

Mire jó a tőzegpogácsa?

A tőzegpogácsában nevelt palánta egészségesebb, gyorsabban fejlődik.

A tavasz első hírnökei

A tavasz első hírnökei

Megérkeztek az idei vetőmagok a Fészek Kertbe. Óriási a választék.

Győzzük le a telet!

Győzzük le a telet!

Ha beköszönt az igazi tél, akkor is érdemes betérni a Fészek Kertbe.