Grillezési tanácsok

Sütés a szabadban

Szakmai tanacs Feszek Kert

Fontos a megfelelő előkészítés

A tűz meggyújtásához ne használjunk denaturált szeszt, benzint, petróleumot, fűtőolajat vagy gázolajat!
A parázs jól izzon, és már ne lángoljon!
Pácoláskor használjunk fém- vagy üvegedényt!

Grillezési fogások

A grillezett étel mindig legyen a lehető legzsírmentesebb.
A nagyon zsíros húsokat érdemes nemesacél, alumínium- vagy zománcozott tálcán grillezni.
A hússzeleteket csak egyszer forgassuk meg, mert különben sok levet vesztenek!
A húsokat ne szúrjuk meg villával, mert kifolyik belőlük a húslé, és kiszáradnak!
Ne sózzuk meg grillezés előtt a húst, mert az nedvességet von el a húsból!

Forrás: www.bbq-weber-grill.hu

Grillezéshez szükséges eszközök és grillek megvásárolhatók a Fészek Kertben, illetve online is megrendelhetők. Böngéssze a https://piktor.hu/grillezes oldalt!

Híreink, újdonságaink

Napvitorla akció!

Napvitorla akció!

Készleten lévő napvitorláinkat októberig 10% kedvezménnyel kínáljuk.

Új: ultrahangos kisállat riasztók

Új: ultrahangos kisállat riasztók

Humánus védelem a nemkívánt látogatók ellen. Kertbe, autóbeállóhoz, halastóhoz.

Pálinkás hordók – minden alkalomra

Pálinkás hordók – minden alkalomra

Újdonság a Fészek Kertben: asztali pálinkás hordók, díszítő faragással.

Szakmai tanácsaink