Termékek

Forgalmazott márkáink

Giccs kontra cukiság

Díszek a kertben a kicsitől a nagyig

Cukiság, vagy giccs? A válasz csak nézőpont kérdése. Egy kisgyerek szemében pld. biztos, hogy egy kerti törpe cuki, míg egy kifinomult ízlésű felnőttnek inkább giccs. A választ vásárlóinkra bízzuk, a kínálatunkat mindenesetre kerti apróságokkal bővítettük. 

Nagypapámnak gyerekkoromban több kerti törpéje is volt. Minden évben szépen átfestette és, ha jöttek az unokák, akkor mindig más helyen állította fel őket a kertben. Érkezéskor elsőként mindig a kiskertbe rohantunk, csillogó szemmel a törpékre vadászni. Eszünkbe sem jutott, hogy ezek giccsesek lennének, mert egyszerűen imádtuk őket. És a mai gyerekek is imádják.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy a némi szaktudást és kertészeti érdeklődést igénylő termékskálát kiegészítjük hasonló dekorációs kellékekkel.

Éneklő kismadarak, színes szenzoros kerti törpék, napelem szemű állatfigurák és madárodút idéző welcome díszek sorakoznak egymás mellett üzletünk polcain. Mindegyik figura többféle kivitelben és formában kapható. Ezek az apróságok ügyesen elhelyezve  kis kedvességet csempészhetnek bármelyik kiskertbe.A manapság oly divatos tündérkertekbe pedig kifejezetten ajánljuk őket.

A komolyabb dekorációra vágyó felnőtteknek a Nortene fém kerti díszeit ajánljuk. Kócsag, kakas, süni, páva és iguána figurák közül lehet válogatni. A süni alig 30 cm-es, a páva és az iguana azonban a 80 cm-es méretet is elérik. Ajándéknak is kitűnőek.

Aktuális akciós újság

Elérhetőségek

  • Fészek Kert Kertészeti Szakáruház
  • Cím: H-9023 Győr, Mészáros L. út 1.
  • Telefon: +36 96 / 529 960
  • E-mail: info##kukac##feszekkert.hu
  • Nyitvatartás:
    • hétköznap: 700 - 1700 óráig
    • szombaton: 700 - 1300 óráig

A Fészek Kert friss hírei és hasznos információi már a Facebook-on is.