Folytatódik a szaktanácsadás

Kertészkedik? Kérdése van? Mi ingyen segítünk!

Hireink Feszek Kert

A nyári szünet után újra folytatódik „Ingyenes szaktanácsadás” sorozatunk. Ujhelyy Károly szakértőnk ezúttal szeptember 14-én, szombaton érkezik a Fészek Kertbe és reggel 9-től délig várja az érdeklődőket.

Érthető válasz minden kertészeti problémára

Szakértőnk az őszi szezon aktuális témáin kívül, bármilyen kertészkedéssel kapcsolatos kérdésre szívesen válaszol. Szeptemberi kiemelt témáink: őszi füvesítés, növényültetés, terménytárolás, őszi tápanyagpótlás, stb. Ujhelyy Károly tanácsait mindenki számára egyértelműen és világosan szokta megfogalmazni, az általa ajánlott módszerek egyszerűen kivitelezhetők, az eszközök, anyagok és szerek pedig könnyen elérhetők, vagy beszerezhetők.

Hireink Feszek Kert

Nálunk a legjobbtól tanulhat

Ujhelyy Károly 2018-ban elnyerte a Magyaraország legszebb konyhakertje díját, elnökségi tagja a Győri Kertbarátok Egyesületének, állandó szakértője – nemcsak a Fészek Kertnek – hanem a Győr+ Rádió kertészeti magazinjának is. Maga is folyamatosan műveli kiskertjét, így naprakész információi vannak az aktuális kerti munkákról, kártevőkről, problémákról. Ráadásul folyamatosan tájékozódik a legfrissebb növényvédelmi-, környezetvédelmi lehetőségekről, valamint nyitott a bio-kertészkedés iránt is.

Terveink szerint, az ingyenes szaktanácsadás-sorozat októberben és novemberben is folytatódik.

Ha szeretne részt venni ingyenes kertészeti szaktanácsadásunkon, akkor várjuk szeretettel szeptember 14-én, szombaton, 9.00-12.00-ig a Fészek Kertben.

Híreink, újdonságaink

Folytatódik a szaktanácsadás

Folytatódik a szaktanácsadás

Ujhelyy Károly újra „rendel”, vagyis megint lesz ingyenes kertészeti tanácsadás.

Akciós kő termékek

Akciós kő termékek

Szeptemberben 10 % kedvezmény, a fagyálló, kültéri kőtermékekre.

Őszi füvesítés

Őszi füvesítés

Őszi füvesítés

Ujhelyy Károly, szakértőnk kertészeti tanácsa: hogyan lehet hatékony az őszi fűtelepítés.

Szakmai tanácsaink