Fa játszótornyok – minden gyermeknek

Minőségi játékok akciós áron

Mozgás, játék, minőség és maximális biztonság - ez jellemzi a Jungle Gym fa játszótereket. Tavasszal, havonta más-más tornyokat és modulokat kínálunk akciós áron.

A gyerekek játék közben fedezik fel a világot. Futnak, másznak, csúsznak, nevetnek; bemásznak, ki, fel, le, keresztül, mögé és közé…  Élvezik a mozgás minden percét! Gyermekeink a fa, kültéri játszóterek segítségével biztonságos, családi környezetben játszhatnak, fejlődhetnek. Az áruházunkban kapható, Jungle Gym márkájú játszótér kollekció minden gyermek igényeit kielégíti.

Nálunk a legegyszerűbb alaptorony és a komplett játszótér rendszer egyaránt elérhető. Számos torony esetén alapfelszereltség a kormánykerék, a műanyag telefon, vagy a periszkóp. Minden Jungle Gym torony többféle modullal - például hintával, függőhíddal, mini bolttal, vagy mászó fallal - gyorsan és egyszerűen bővíthető. Az összes elem kombinálható, így könnyedén egyedi játszóteret varázsolhatunk csemeténknek a saját udvarunkon is. 


A kültéri Jungle Gym fajátékoknál elsődleges szempont a biztonság, a játék minden egyes eleme megfelel az európai biztonsági normáknak (EN 71-1, 2 és 8) valamint TÜV-minősítéssel is rendelkezik. A csavarokat biztonsági kupak fedi, a kicsik buksiját pedig műanyaggal bevont szivacs-sáv védi a szükséges helyeken. A játszóterekhez biztonsági, ütéscsillapító gumilapok is vásárolhatók. A gumilapok több méretben, vastagságban és színben kaphatók

A tornyokhoz 2,2 illetve 2,65 méteres csúszdák illeszthetők, melyek nagyon jó minőségű műanyagból készültek, nem fakulnak, eredeti színüket évekig megőrzik. Nincs szükség különféle házi praktikákra, mert ezek a csúszdák – kipróbáltuk! - jól csúsznak! A csúszdák négy színben – piros, kék, zöld, lila – kaphatók.

A tornyok többségénél homokozót is ki lehet alakítani, melyhez a macskaháló szintén tartozék. A szülőknek sokszor jelent gondot, hogy honnan szerezzék be a homokozóba való homokot. Nálunk ez is megtalálható. Üzletünkben speciálisan gyermekhomokozókba kifejlesztett, fertőtlenített, természetesen nedves homok is kapható, 25 kg-os kiszerelésben. 


A játékok magas nyomáson telített
(impregnált) fenyőfából készülnek, ezzel is biztosítva a kiváló minőséget. A tornyokat gyalult szálfákban szállítja a gyártó, ezeket méretre kell vágni, festeni és a megadott dokumentáció alapján összeszerelni. Ha valaki egyébként is szokott otthon barkácsolni, és vannak megfelelő szerszámai, akkor a tervek alapján nyugodtan házilag is neki lehet fogni az összeállításnak, hiszen minden toronyhoz rendelkezésre áll az összeállításhoz szükséges szerelőkészlet. Igény esetén, külön térítés ellenében, vállaljuk a szakszerű festést és összeszerelést. A tornyokat Győrben és 20 km-es vonzáskörzetében ingyen házhoz szállítjuk

A Jungle Gym játékok éveken át biztos helyszínei a szabadtéri mókázásnak. A Jungle Gym kollekciót 3-10 éves korig ajánljuk. Üzletünkben tavasszal, havonta más-más tornyok, modulok és kiegészítők kaphatók akciós áron. 

Híreink, újdonságaink

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Ismét ingyenes szakértői tanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly október 16-án újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Tablettával a szúnyogok ellen

Tablettával a szúnyogok ellen

Védekezés már lárva állapotban

Tablettás csodaszer a szúnyogok elleni harcban

Szakmai tanácsaink