Egységes kiszerelés – korrekt ár – ingyenes kiszállítás - kedvezmények

Raklapos fa, hasított fa, fabrikett

Kínálatunk

Raklapos fa, hasított fa, fabrikett és alágyújtós, ez a Fészek Kert Kertészeti Áruház téli kínálata. Ezeket a termékeket speciális kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással ajánljuk figyelmükbe.

Elcsalt famennyiség? Út közepére borított fakupac? A hasábok házba talicskázása órákon át? Szemét és fatörmelék mindenütt? Ez már a múlt! A Fészek Kert Kertészeti Áruház a fával tüzelő vásárlóinak tiszta, egyszerű és korrekt megoldásokat ajánl.

A faeladások körüli visszaélések miatt a tüzelőanyagokat egységes kiszerelésben értékesítjük. Vagyis nem súlyra, hanem térfogatra lehet nálunk tüzelőanyagot vásárolni. Az ár tehát teljesen független attól, hogy vizes, vagy száraz fát kaptunk-e a beszállítóktól. A hasított fát raklapos és zsákos kivitelben kínáljuk.

Tuzifa Feszek Kert

Raklapos fa

Egy raklap, minden esetben egy erdei m3 fát tartalmaz (Egy erdei m3 kb. 1 x 1 x 1,7 m). Minden raklapra géppel hasított, egységes fadarabok kerülnek, melyeket hálóval védünk meg a lepotyogástól. A gyártási eljárás teljesen gépiesített, így az emberi tévedést, illetve a visszaélés lehetőségét teljesen kizártuk.

A raklapos fa előállításáról készült filmünk megtekinthető itt.

Igény esetén a raklapos fát Győrben és 20 km-es környékén ingyenesen kiszállítjuk. Raklapos fa árusítására, kiszállítására állandó kedvezményrendszert dolgoztunk ki: 3 raklap vásárlása esetén 5%, 4 raklap esetén 10% kedvezményt adunk az árból. Ha a vásárló nem veszi igénybe a kiszállítást, akkor a kedvezmény mértéke 15%.
Távolabbi helyszín esetén 400 Ft/km pótdíjjal kell számolni. A raklap minden esetben betéti díjas (2600 Ft/raklap), ezt az összeget a raklap visszaszállítása után visszafizetjük.

Tűzifa szállítási feltételek: letölthető dokumentum.

Kínálatunkban akác, bükk, csertölgy és gyertyán fafajták szerepelnek.

Zsákos fa

Vásárlói igény miatt vezettük be a raklaposnál kisebb kiszerelést, vagyis zsákos fát, mely kb. 0,077 m3 hasított fát tartalmaz.

Egyre kedveltebb tüzelőanyag a fabrikett is, melyet üzletünkben ugyancsak meg lehet vásárolni. A Fészek Kertben kapható fabrikett I. osztályú fűrészporból, valamint faforgácsból áll és kötőanyag nélkül, préselési eljárással készül. Egy nejlon zsákban 12 db tégla található, egy zsák súlya 10 kg. Ezt a terméket azért szeretik különösen vásárlóink, mert egyszerűen szállítható, a begyújtás pedig tisztán és könnyedén elvégezhető.

Tovább könnyíthetjük munkánkat azzal, ha begyújtáshoz speciális begyújtó kockát, a Pepo alágyújtóst használjuk, mely szintén kapható áruházunkban.

Az aktuális árakról, a kiszállítási lehetőségekről, az érvényben lévő, további kedvezményekről és a favásárlás módjáról érdeklődni lehet a 96/529-960-as telefonszámon.

Tuzifa Feszek Kert

Híreink, újdonságaink

Napvitorla akció!

Napvitorla akció!

Készleten lévő napvitorláinkat októberig 10% kedvezménnyel kínáljuk.

Új: ultrahangos kisállat riasztók

Új: ultrahangos kisállat riasztók

Humánus védelem a nemkívánt látogatók ellen. Kertbe, autóbeállóhoz, halastóhoz.

Pálinkás hordók – minden alkalomra

Pálinkás hordók – minden alkalomra

Újdonság a Fészek Kertben: asztali pálinkás hordók, díszítő faragással.

Szakmai tanácsaink