Biotermesztők figyelmébe!

Ártalmatlan, de hatékony

Fontos, hogy növényei egészségesek és bőtermők legyenek? De kerülné a környezetet is károsító kémiai szereket? Számtalan bio termék közül választhat üzletünkben is. Újdonság a Fészek Kertben a ragacsos csíkcsapda, a jól bevált bio készítmények közül pedig az Artist, a Trifendert és a DiPel-t ajánljuk.

Ártalmatlan, mégis hatékony? Ma már egyre jobban odafigyelünk környezetünkre és a környezet védelmére. Ha Önnek is fontos, hogy minél kevesebb mérget juttasson ki a természetbe, akkor keresse bio termékeinket az üzletben.

Méreganyag alkalmazása nélkül tartja távol a kártevőket a Bio Planetella ragacsos csíkcsapda. Ez egy mechanikai szer, egy ragacsos szalag, melyet a fák törzsére, vagy az ágakra kell erősíteni, a rovarok beleragadnak, így nem jutnak el a lombkorona szintbe, ahol károkat okozhatnak. A kiszerelés is gazdaságos, hiszen egy dobozban 5 méter ragacsos szalag található. Az elhasznált szalagot égetéssel kell megsemmisíteni.

Bio kertészeknek ajánljuk az Artis és Trifender elnevezésű készítményeket, melyek ökológiai gazdálkodásban is használhatók.

Az Artis egy termésnövelő mikrobiológiai szer, mely az Arthrobothrys oligospóra hiperparazita gomba spóráit és micéliumait tartalmazza. A készítmény azért hatékony, mert a talajban lakó kártevők számára kedvezőtlen feltételeket teremt.

Ugyancsak termésnövelésre ajánlott a Trifender mikrobiológiai készítmény. Elősegíti a gyökérzet egészséges fejlődését, így növelve a termést. A Trichoderma asperellum gomba T34 törzsét tartalmazza.

Mindkét szer az emberre és a környezetre ártalmatlan biológiai készítmény.  Alkalmazásukkal csökkenthető a mezőgazdasági termelés kémiai növényvédő szer terhelése.

Már lárva állapotban elpusztítja a hernyó kártevőket a DiPel biológiai rovarölő szer. A DiPel a Bacillus thuringiensis kurstaki baktériumtörzs toxinkristályait és spóráit tartalmazza. Elsősorban az almamoly, az aknázómolyok, a sodrómolyok, a szőlőmolyok, a barackmoly, a keleti gyümölcsmoly, a kukoricamoly, a gyapottok-bagolylepke, a káposzta-bagolylepke, a répalepke, a paradicsommoly, a lombrágó hernyók és az amerikai fehér szövőlepke ellen hatásos.

Híreink, újdonságaink

Tanulni a legjobbtól érdemes!

Tanulni a legjobbtól érdemes!

Újra lesz szaktanácsadás. Ujhelyy Károly július 17-én várja az érdeklődőket.

Munkavédelmi újdonság

Munkavédelmi újdonság

Zekler védőszemüvegek szemünk biztonságáért és a divatos megjelenésért

Ismét ingyenes szaktanácsadás

Ismét ingyenes szaktanácsadás

Szakértőnk, Ujhelyy Károly júniusban újra várja az érdeklődőket a Fészek Kertben!

Szakmai tanácsaink