A Happy Pet Guard kutyasampon a legjobb

24-ből a legjobb

Hireink Feszek Kert

Örömmel számolunk be mi is beszállító partnerünk, a Bábolna Bio Kft egyik termékének sikeréről. A NÉBIH vizsgálata szerint a Happy Pet Guard Bolha- és kullancsriasztó sampon lett a legkedveltebb kutyasampon Magyarországon. Az intézet 24 különböző kategóriájú terméket tesztelt, melyből 19 hazai kereskedelemben is kapható, 5 pedig interneten szerezhető be.

Vizsgálati szempontok

Az un. Szupermenta teszten kutatók azt vizsgálták, hogy a dobozon feltüntetett információ és használati utasítás megfelelően olvasható és érthető-e. A piktogramok, tárolási előírások és figyelmeztetések minősége megfelelő-e. A termék csomagolásán feltüntették-e az engedélyszámot, lejárati időt, tárolási és alkalmazási előírásokat, célállatfajt, hatástartamot, ellenjavallatokat és mellékhatásokat.
Ellenőrizték azt is, hogy a termék felbontása és használata könnyű, csomagolása kellően jó minőségű legyen, valamint, hogy milyen az illata. 

Hireink Feszek Kert

A győztes

A bolha- és kullancsriasztó hatású termékek versenyében első helyen 25,4 ponttal a Happy Pet Guard Bolha- és kullancsriasztó sampon végzett.
(forrás: szupermenta.hu)
Gratulálunk a Bábolna-Bio Kft-nek az elért sikerhez!

Gondoskodjunk felelősen kisállatainkról!

Híreink Feszek Kert

Kullancsok, bolhák ellen óvjuk kedvenceinket a megfelelő szerekkel! Bolhairtó nyakörvek, spot-on-ok, samponok, köztük, természetesen a díjazott, Happy Pet Guard kutyasampon is kapható a Fészek Kertben szaküzletben.

Híreink, újdonságaink

Garden gourmet

Garden gourmet

Sütés-főzés a szabadban

Már pompáznak a muskátlik

Már pompáznak a muskátlik

Megérkeztek nyári virágok üzletünkbe

Továbbra is nyitva vagyunk

Továbbra is nyitva vagyunk

A kormánydöntés értelmében a Fészek Kert március 8-tól is várja vásárlóit!

Szakmai tanácsaink